Gelieve minstens 3 dagen op voorhand te bestellen.   –  Alle vermelde prijzen zijn prijzen per persoon tenzij anders vermeld.
Betalen kan met de online app van Bancontact.  –  Je kan eventuele opmerkingen meegeven tijdens het afrekenen.

Categorie
Filters Sort results
Reset Apply
Raclette schotel

Minimum 300gr per persoon
Verschillende soorten kaas Rauwe peperham – Alpenspeck – houthakkersspek – garnituur

17,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Winterbuffet

oesterscreuses • huisbereide hutsepot •  stoofpotje van wild of varkenswangen
assortiment fijne vleeswaren • mont d’or kaas met dip groentjes
fruit • assortimentbrood

35,00
Max:
Min: 8
Step: 1
Kinder buffet

gebakken gehaktballetjes • gebakken kippenboutjes • gevulde eitjes • apero salami
kipspiesjes zoetzure saus • knackworstjes • blokjes jonge kaas
nacho cheese en chavroux kaas • fruitsla

17,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Gourmet

300g – 350g per persoon
Beefsteak – rundsbrochetje – spek – kalfslapje
gemarineerde kipfilet – varkenshaasje met Boursin en spek
rundshamburger – varkensburger – chipolata -kwarteleitje

16,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Gourmet kids

150g – 175g per persoon
chipolata – rundshamburger – varkenshamburger
kipfilet – grillworst – rundsbrochetje – gehaktballetjes

7,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Stone grill

300g – 350g per persoon
Lamskotelet – hamburger – chipolata – beefsteak
varkenskoteletje – kalfslapje – brochetje – sauzen

16,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Italiaans buffet

antipasti • rundscarpaccio • vitello tonnato • tagliata van rundsvlees
tomaat mozzarella • parmaham en meloen • pasta met gegrilde groenten
pasta pesto • saltufo salami • gekookte italiaanse ham • gemengde groentjes
assortimentbrood

34,00
Max:
Min: 8
Step: 1
Culi’s buffet

gekookte zalm • gerookte zalm • gamba’s • pasta scampi
rundscarpaccio • rauwe ham met meloen • gekookte ham – asperges
gebakken varkensgebraad en rosbief • aardappelsla • gemengde sla
assortiment brood

36,00
Max:
Min: 8
Step: 1
Mini wraps

gerookte zalm – sla – tomaat – komkommer
rauwe ham – mozzarella – pijnboompitten
Geitenkaas – honing – pijnboompitten -rucola
Kruidenkaas – gekookte ham – tomaat -sla
kip – avocado – ijsbergsla – tomaat
veggie: hummus en groenten

2,29
Max:
Min: 5
Step: 1
Belegde broodjes klassiek

preparee – krabsla – kipsla – kaas
hesp met vleessla – beenhouwerssla – kip curry

1,90
Max:
Min: 5
Step: 1
Belegde broodjes Culi’s

carpaccio van rund – mozzarella/tomaat – tonijnsla
kasslerrib – gegrilde kip – Brie de Meaux
Parmaham – gerookte zalm – garnaalsla

2,50
Max:
Min: 5
Step: 1
Tapasschotel

gedroogde rauwe ham • olijvenmix • korianderballetjes • pikante mayo • tête de moine
manchego kaas • saltufo salami • gekookte kwarteleitjes • mozzarella spiesjes • ansjovis
grissini • tapenade

12,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Aperitiefschotel ‘Terroir’

rauwe ham • seizoenpastei • mini salami • boerenworst • boerenkop
zwarte & witte pens • Orval kaas • belegen kaas • grill worst

10,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Italiaanse aperitiefschotel

vitello tonnato • bruschetta tomaat • tomaat mozzarella
gorgonzola dolce • saltufo salami • italiaanse peperham
olijvenmix • zongedroogde tomaten • grissini • tapenade

12,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Fondue rund

350g per persoon – enkel rundsvlees

17,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Fondue gemengd

350g per persoon – rundsvlees, varkensvlees en kip

14,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Fondue kids

150g per persoon – voor kinderen – rund- en varkensvlees

7,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Chinese fondue

350g per persoon – dun gesneden rundsvlees
Bij Chinese fondue wordt groentenbouillon gebruikt ipv
de gebruikelijke fondue-olie

17,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Schotel ‘Terroir’

gekookte ham Duke of Berkshire – rillette Duke of Berkshire
huisgemaakte droge worst – culi’s spek – huisgemaakte
fricandon – boerenpastei Belgasconne – bloedworst
gedroogde Belgische ham – kaas ‘pas de rouge’

16,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Italiaanse schotel

rundscarpaccio – mortadella – salade caprese – parmaham
met meloen – pasta pesto – vitello tonnato – italiaanse
salami – olijven – zongedroogde tomaten – talleggio kaas
tapenades – broodstengels

16,00
Max:
Min: 4
Step: 1
1 2