Gelieve minstens 3 dagen op voorhand te bestellen.   –  Alle vermelde prijzen zijn prijzen per persoon tenzij anders vermeld.
Betalen kan met de online app van Bancontact.  –  Je kan eventuele opmerkingen meegeven tijdens het afrekenen.

Categorie
Filters Sort results
Reset Apply
Fondue junior

150g per persoon – voor kinderen – rund- en varkensvlees

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Fondue rund

350g per persoon – enkel rundsvlees

16,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Italiaans buffet

Parmahem meloen – pasta pesto – Caesar salade
tagliata van rundsvlees – vitello tonnato – tomaten sla
tomaat mozzarella – pasta met gegrilde groenten
Ciabatta

32,00
Max:
Min: 8
Step: 1
Kinder buffet

Gebakken balletjes – kippenboutjes – spies met mozzarella
en tomaat – gevuld eitje met kip – apero salami
scampi brochette – groenten – sausjes

18,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Klassiek buffet

Rosbief – gekookte ham – gekookte zalm – varkensgebraad
meloen met hesp – ham met asperges – sausjes
pasta maison – aardappelsla – koude groenten – brood

29,00
Max:
Min: 8
Step: 1
Zomer buffet

Meloensalade met ham en mozzarella – maatjes (enkel in
seizoen) – mosselen koude bereiding (enkel in seizoen)
Salade Niçoise – Fetasalade – Tagliata van rundsvlees
rundscarpaccio – tonijncarpaccio – komkommer – avocado
radijzen – brood

29,00
Max:
Min: 8
Step: 1
Schotel ‘Terroir’

Gekookte ham Duke of Berkshire – huisbereide frikandon
droge worst – huisbereide grillworst – Culi’s spek

Orval kaas kaas Pas de Rouge – boerenpastei – rillette Duke of Berkshire
Artisanaal stokbrood

15,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Italiaanse schotel

Salade Caprese – olijvenmix – Parmaham – Italiaanse salami
mortadella – pastrami – Pecorino – Rundscarpaccio
paté zongedroogde tomaten – pasta pesto – meloen
Ciabatta

15,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Charcuterieschotel

Rauwe ham – gekookte ham – gebakken rosbief

varkensgebraad – pastei – hure Parisienne – preparee – bereid gehakt
salami – zilveruitjes – augurken – pickels – sauusjes

14,50
Max:
Min: 4
Step: 1
Klassieke fruits de mer

Ongepelde garnalen – kreukels – oesters – krab – langoustines
venusschelpen – gamba – mosselen (seizoen) – sausjes

29,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Culi’s fruits de mer

Onze versie van de fruits de mer met enkel topproducten:
Ongepelde garnalen – kreukels – oesters – krab – langoustines
gamba – kreeft – mosselen (seizoen) – venusschelpen – sausjes

49,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Kaasschotel België

Enkel Belgische kazen

Minimum 300g per persoon
Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten
Geschikt als hoofdmaal

15,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Culi’s Kaasschotel

Onze selectie van enkel top kazen

Minimum 300g per persoon
Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten
Geschikt als hoofdmaal

18,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Kaasschotel zacht – dessert

Zachte kazen (van smaak) en geen schimmelkazen

Minimum 150g per persoon – zonder garnituur

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Kaasschotel pittig – dessert

Zachte kazen aangevuld met pittige kazen

Minimum 150g per persoon – zonder garnituur

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Noorse schotel

Gerookte zalm – gerookte heilbot – gerookte rivierpaling
gerookte forel – gerookte makreel – gerookte tonijn – sausjes

15,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Zalmschotel met tomaat garnaal

Gekookte zalm – tomaat garnaal – garnituur en sauzen

19,50
Max:
Min: 4
Step: 1
Kaasschotel België – dessert

Enkel Belgische kazen

Minimum 150g per persoon – zonder garnituur

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Kreeftenschotel

Kreeft belle vue (koud) – garnituur en sauzen

22,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Raclette schotel

Minimum 300gr per persoon – 3 verschillende soorten kaas
Rauwe peperham – Alpenspeck – houthakkersspek – garnituur

15,00
Max:
Min: 2
Step: 1
1 2