Gelieve minstens 3 dagen op voorhand te bestellen.   –  Alle vermelde prijzen zijn prijzen per persoon tenzij anders vermeld.
Betalen kan met de online app van Bancontact.  –  Je kan eventuele opmerkingen meegeven tijdens het afrekenen.

Categorie
Filters Sort
Tapasschotel
Olijvenmix – korianderballetjes – Bocconcini mini salami saucisson de Savoie – Tête de Moine – peperham Frontieren brokkelkaas – Orval kaasspiesje
9,00
Tapasschotel Culi’s
Onze selectie van de beste tapas – Parma Slega – coppa met venkel – mini involtini – olijven mix – Frontieren kaas guacamole grissini – mini geitenkaasje met spek
10,00
Italiaanse aperitiefschotel
Mix van italiaanse charcuterie en fijne kazen – olijven Vitello Tonnato – meli melo van kerstomaatjes – Bocconcini Italiaanse peperkaas – Saltufo salami – peperham
9,00
Aperitiefschotel ‘Terroir’
Kop Belgasconne – Polderlanderham – mini salami Frontieren kaas – Brandnetel kaas – Orval kaasspiesjes wildpastei
8,00
Aperitiefschotel seafood
Toast met gerookte zalm – Haringhapjes – heilbotfilet gerookt -Honingtomaat garnaal – brochetje scampi – ansjovis
9,00
Schotel ‘Terroir’
Rillette – Gekookte ham Duke of Berkshire – frikandon Belgasconne – paté Belgasconne – Culi’s spek – Orval kaas kaas Pas de Rouge – vleessla Assortiment stokbrood (artisanaal – wit en bruin)
14,00
Italiaanse schotel
Buffelmozzarella met tomaat – Italiaanse salami kaas Talleggio – Pecorino – Rundscarpaccio paté zongedroogde tomaten – pasta pesto Assortiment stokbrood (artisanaal – wit en bruin)
14,00
Charcuterieschotel
7 verschillende soorten charcuterie – sauzen – opeglegde ajuintjes – augurken
13,50
Klassieke fruits de mer
Ongepelde garnalen – kreukels – oesters – krab – langoustines palourdes – mosselen (seizoen)
29,00
Culi’s fruits de mer
Onze versie van de fruits de mer met enkel topproducten: Ongepelde garnalen – kreukels – oesters – krab – langoustines gamba – kreeft
49,00
Kaasschotel zacht
Zachte kazen (van smaak) en geen schimmelkazen Minimum 300g per persoon Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten Geschikt als hoofdmaal
15,00
Kaasschotel pittig
Zachte kazen aangevuld met pittige kazen Minimum 300g per persoon Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten Geschikt als hoofdmaal
15,00
Kaasschotel België
Enkel Belgische kazen Minimum 300g per persoon Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten Geschikt als hoofdmaal
15,00
Culi’s Kaasschotel
Onze selectie van enkel top kazen Minimum 300g per persoon Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten Geschikt als hoofdmaal
18,00
Kaasschotel zacht – dessert
Zachte kazen (van smaak) en geen schimmelkazen Minimum 150g per persoon – zonder garnituur
7,00
Kaasschotel pittig – dessert
Zachte kazen aangevuld met pittige kazen Minimum 150g per persoon – zonder garnituur
7,00
Noorse schotel
Gerookte zalm – gerookte heilbot – gerookte rivierpaling – gerookte forel – gerookte makreel – gerookte tonijn
15,00
Zalmschotel met tomaat garnaal
Gekookte zalm – tomaat garnaal – garnituur en sauzen
19,50
Feestbuffet
Vleesschotel (San Daniele ham, gekookte Serrano ham, wildpastei) Visschotel (gekookte zalm, gerookte zalm, tomaat garnaal) carpaccio – Vitello Tonnato – tagliatta van rundsvlees assortiment kazen – parelcouscoussalade – pastasalade kip/mango
35,00
Feestbuffet plus
Vleesschotel (San Daniele ham, gekookte Serrano ham, wildpastei) Visschotel (gekookte zalm, gerookte zalm, tomaat garnaal) carpaccio – Vitello Tonnato – tagliatta van rundsvlees assortiment kazen – parelcouscoussalade – pastasalade kip/mango halve babykreeftjes – oesters (plat en creuse)
42,00
1 2 3

0
0
Uw bestelling
Uw winkelmand is leegTerug naar shop