Gelieve minstens 3 dagen op voorhand te bestellen.   –  Alle vermelde prijzen zijn prijzen per persoon tenzij anders vermeld.
Betalen kan met de online app van Bancontact.  –  Je kan eventuele opmerkingen meegeven tijdens het afrekenen.

Categorie
Filters Sort results
Reset Apply
Aperitiefschotel Seafood

gerookte zalm – haringhapjes – heilbotfilet gerookt
honingtomaat met garnaal – scampi – ansjovis
gerookte paling en forel – sardientjes

11,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Veggieschotel

hummus – olijvenmix – guacamole – rode bietensla
rauwe groentjes – spiesje mozzarella en zongedroogde tomaat
Manchego – tortillachips

9,00
Max:
Min: 4
Step: 1
apero groentensnack

Selder – wortel – kerstomaten – bloemkool – komkommer
radijzen – dipsaus

8,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Gourmet kids

150g – 175g per persoon
chipolata – rundshamburger – varkenshamburger
kipfilet – grillworst – rundsbrochetje – gehaktballetjes

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Stone grill

300g – 350g per persoon
Lamskotelet – hamburger – chipolata – beefsteak
varkenskoteletje – kalfslapje – brochetje – sauzen

15,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Fondue rund

350g per persoon – enkel rundsvlees

16,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Fondue gemengd

350g per persoon
• gekruid varkensvlees
• gehaktballetjes
• gemarineerde kalkoenfilet
• filet mignon
• grillworst
• chipolata

12,50
Max:
Min: 2
Step: 1
Fondue kids

150g per persoon – voor kinderen – rund- en varkensvlees

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Chinese fondue

350g per persoon – dun gesneden rundsvlees
Bij Chinese fondue wordt groentenbouillon gebruikt ipv
de gebruikelijke fondue-olie

16,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Schotel ‘Terroir’

Gekookte ham Duke of Berkshire – huisbereide frikandon
droge worst – huisbereide grillworst – Culi’s spek

Orval kaas kaas Pas de Rouge – boerenpastei – rillette Duke of Berkshire
Artisanaal stokbrood

15,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Italiaanse schotel

Salade Caprese – olijvenmix – Parmaham – Italiaanse salami
mortadella – pastrami – Pecorino – Rundscarpaccio
paté zongedroogde tomaten – pasta pesto – meloen
Ciabatta

15,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Charcuterieschotel

Rauwe ham – gekookte ham – gebakken rosbief

varkensgebraad – pastei – hure Parisienne – preparee – bereid gehakt
salami – zilveruitjes – augurken – pickels – sauusjes

14,50
Max:
Min: 4
Step: 1
Klassieke fruits de mer

Ongepelde garnalen – kreukels – oesters – krab – langoustines
venusschelpen – gamba – mosselen (seizoen) – sausjes

29,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Culi’s fruits de mer

Onze versie van de fruits de mer met enkel topproducten:
Ongepelde garnalen – kreukels – oesters – krab – langoustines
gamba – kreeft – mosselen (seizoen) – venusschelpen – sausjes

49,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Kaasschotel België

Enkel Belgische kazen

Minimum 300g per persoon
Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten
Geschikt als hoofdmaal

15,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Culi’s Kaasschotel

Onze selectie van enkel top kazen

Minimum 300g per persoon
Gegarneerd met fruit, noten en gedroogde vruchten
Geschikt als hoofdmaal

18,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Kaasschotel zacht – dessert

Zachte kazen (van smaak) en geen schimmelkazen

Minimum 150g per persoon – zonder garnituur

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Kaasschotel pittig – dessert

Zachte kazen aangevuld met pittige kazen

Minimum 150g per persoon – zonder garnituur

7,00
Max:
Min: 2
Step: 1
Noorse schotel

Gerookte zalm – gerookte heilbot – gerookte rivierpaling
gerookte forel – gerookte makreel – gerookte tonijn – sausjes

15,00
Max:
Min: 4
Step: 1
Zalmschotel met tomaat garnaal

Gekookte zalm – tomaat garnaal – garnituur en sauzen

19,50
Max:
Min: 4
Step: 1
1 2 3